Home Integritetspolicy

Integritetspolicy

Som med alla välskötta hemsidor, ser vi till att när du använder vår webbplats din integritet är vår främsta oro och så mycket kommer det aldrig äventyras när du vill komma åt någon del av denna webbplats. Du är inte tvungen att behöva logga in eller registrera dig för att använda vår webbplats och få tillgång till den på någon enhet är givetvis gratis.

Vi gör då och då en enkel statisk gränssnitt som tillåter oss att helt enkelt se från vilken del av världen du besöker vår hemsida och även vilken typ av operativsystem du använder för att få tillgång till denna webbplats. Anledningen till att vi använder denna system är att förbättra alla våra besökare och för att göra det möjligt för dem att ha en trevlig upplevelse på vår hemsida.

Vi skickar inte ut någon form av spam eller marknadsföringsmaterial via e-post och som sådan om du kontaktar oss via e-post då din e-post kommer aldrig att missbrukas eller säljs vidare av oss! För våra kontaktuppgifter om du vill komma i kontakt klicka på kontakta oss sidan länk